DM 8
Posted on: Thursday, 9 June 2011 |


hoho , nie entry ringkas okay untuk hari ini :) harap maklum ! kang aku buat panjang panjang ada pulak yg mengeluhh ! cabutt gigi ang kangg :) ngehngehhh ...

aku memang agak tertekan kalau tak dapat cinta orang yang aku suka! ceh cehh ,, cinta ! tak menahan betulll ! haha , okay , dalam buku tu kata , aku kena cuba menilai kat mana salah dan silap aku dan cuba korek apa yang orang aku suka tu mahukann :) sentiasalah berfikiran positif dalam mengurat budak tuhh :) so , dia cakap jugak , cuba lahh berani sikit dalam menyatakan " saya suka awak " !  sape tau , hasilnya juga positif kann ?? asalkan aku tak ambil hak milik orang lain ! dalam erti kata lain ,, idak ler aku nak buayaprens angg tuhh :) hehe .. tapi , ada tapi okay ! aku agak bagus juga lahh kan sebab tak sanggup untuk meruntuhkan hubungan orang lainn :) bangga bangga :)

okayy , ini based pada buku yang cek baca naa :) angpa jangan lahh kata cek perasan lebeh pulakk , tapi ada betulnye jugakk :) okayy , till then , see yeahh .

Tuan Tanah Kedaung
Hi and Assalamualaikum. Zalikha here. Si tembam malu 19. Haha, Can call me Ikha or Zack. Currently stay in Negeri Sembilan. Hobin Jang Hobin ^^

https://twitter.com/IkhaAdzhar
FB: Ikha Adzhar
Mukadimah ^^

Walau ketawa aku dilabel oleh mama sebagai sangat tak sopan . Cara jalan aku seperti lelaki badan berketak ketak atau lebih dalam bahasa sopannya sado , dan cara aku duduk tak seayu senah kat kampung , hati dan perasaan aku Alhamdulillah masih kekal ikut fitrah . Hi , aku gadis berumur 19 tahun. Maih menuntut di Politeknik Merlimau. Aku muslimah dan aku bukanlah penyangak. Insyaallah.

Credits
Templete and edit by : Nadirah Izzaty
Bullets from: Kari Pixel and Cici
Image hover by: Muazz Adli
Inspired by:
Header by: Luqman