DM 12
Posted on: Saturday, 11 June 2011 |



okayy :) hari tuhh tak sempat nak buat entry pasal birthday edda :) hahh ? sape ? kawan aku lahh .. tu punn tak tahuu .. ayyoohh ! birthday dia 3 jun haritu , tapi memandangkan geng geng kami semua tak dapat nak datangkan diri :) that's why lahh kitorang sambut birthday dia lambat . jangan marahh haa edda :) kalau marah lain kalai taknak sambut lagi *kuangkuang*

seronok sangat hari tuhh , aktiviti wajib aku semestinya boling dengan karoke lahh kann ? hehe , beringgit ringgit habis :) *poyo japp* haha , lama kutt kitorangg keluarr ! lepas nie taknak keluar lama lama dahh :( sobsob* japjap , sorry aa , gambar tak dapat nak upload lahh , nanti lahh ehh :)

okayy , aku harap persahabatan nie kekal :) jangan tak contact aku lepas nie , i sudah ada handphone , papa i bagi :) haha . bajett :) tapi betul lahh kann , dekat 4 tahun aku tak pakai phone lahh gila ! so , jangan terkejutt ! nanti aku korek biji mata mak kauu :) till here , kbyee .






Tuan Tanah Kedaung
Hi and Assalamualaikum. Zalikha here. Si tembam malu 19. Haha, Can call me Ikha or Zack. Currently stay in Negeri Sembilan. Hobin Jang Hobin ^^

https://twitter.com/IkhaAdzhar
FB: Ikha Adzhar
Mukadimah ^^

Walau ketawa aku dilabel oleh mama sebagai sangat tak sopan . Cara jalan aku seperti lelaki badan berketak ketak atau lebih dalam bahasa sopannya sado , dan cara aku duduk tak seayu senah kat kampung , hati dan perasaan aku Alhamdulillah masih kekal ikut fitrah . Hi , aku gadis berumur 19 tahun. Maih menuntut di Politeknik Merlimau. Aku muslimah dan aku bukanlah penyangak. Insyaallah.

Credits
Templete and edit by : Nadirah Izzaty
Bullets from: Kari Pixel and Cici
Image hover by: Muazz Adli
Inspired by:
Header by: Luqman