DM 13
Posted on: Saturday, 11 June 2011 |


heyy guys ! what's up :) sumpahh weyhh , aku bosann gile babenggggs lahh ! dahh nak habis cuti nie ,, bertambah tambah pulakk bosan ehh ! dekat facebook bosan , dekat tagged bosan , dekat twitter punn bosann ! apa nak jadi nie ?

aishhh . fed up niehh ! abang abang aku pulakk tak online ! online kejap , off , pancung sekor sekor baru tau ! nakk ke ? aku bolehh je buat :) nak ke takk ? pilihh cepatt ! marahh nie !! chat dengan orang punn aku dahh takde nafsu :( nafsu chat okay , jangan terpesong ! chat dengan izzah punn macam takde pape je .. ape fasal aku pun tak tau .

okayy , nak buat pengumuman , besok aku balik hostel . terima kasihh buat farhan fadzil sebaba tanya bila aku nak berangkat ? memang dia menghalau ! hmm . merajukk macekk :( haha . and also terima kasih buat khairul dulaine's sebab kata padan muka ! aku tahu lahh aku budak sekolahh and menetap dekat hostel ! grr ~ sekehh pala ang baru tau ! ehh , jangan jangan , nanti cek popo tempeleng aku ! mampus macekk .

haha , dahh , cukup laa ekk ? besok entry lastt dari denn , till here . kbyee .

Tuan Tanah Kedaung
Hi and Assalamualaikum. Zalikha here. Si tembam malu 19. Haha, Can call me Ikha or Zack. Currently stay in Negeri Sembilan. Hobin Jang Hobin ^^

https://twitter.com/IkhaAdzhar
FB: Ikha Adzhar
Mukadimah ^^

Walau ketawa aku dilabel oleh mama sebagai sangat tak sopan . Cara jalan aku seperti lelaki badan berketak ketak atau lebih dalam bahasa sopannya sado , dan cara aku duduk tak seayu senah kat kampung , hati dan perasaan aku Alhamdulillah masih kekal ikut fitrah . Hi , aku gadis berumur 19 tahun. Maih menuntut di Politeknik Merlimau. Aku muslimah dan aku bukanlah penyangak. Insyaallah.

Credits
Templete and edit by : Nadirah Izzaty
Bullets from: Kari Pixel and Cici
Image hover by: Muazz Adli
Inspired by:
Header by: Luqman