DM 43
Posted on: Saturday, 19 May 2012 |


assalamualaikum . semalam i tak ada kerja . so , i buat lah something yang tak membosankan . apahal tetiba menggedik ni wehh ? haha . sumpah bosan bila dah tak kerja ni . cepatlah bulan jun . den dah tak sabar nak sambung belajar ni . nak toles-toles pakai pen . garis pakai pembaris and bagai lah :D
ahha . see the photo . ni lah akibat ehh kalau dah tak bekerja :D hampehh ! duduk rumah membosarkan buntuitt yo . haha . aku tak tahu lah apasal mood edit mengedit ni datang balik ==! biasa malas sangat nak edit nie . tak mengedit nanti aku mentenet jow . acano omak den tak marah kann ?lagi-2 kita nak tunjuk .
how do i look ? i use this gambau for my profile picture :D how about you sayang ? hmm , k lahhh . aku dah tak ada point nak cakap apa . post kali ni pun macam hampehh je . tahu sangat korang mesti tak suka . sorry lahh . kdaa , assalamualaikum :D meh sini cium sikit . sorry entry ringkas . kena lah dengan title kan " MEMO " . ada ke memo panjang-panjang ?

Tuan Tanah Kedaung
Hi and Assalamualaikum. Zalikha here. Si tembam malu 19. Haha, Can call me Ikha or Zack. Currently stay in Negeri Sembilan. Hobin Jang Hobin ^^

https://twitter.com/IkhaAdzhar
FB: Ikha Adzhar
Mukadimah ^^

Walau ketawa aku dilabel oleh mama sebagai sangat tak sopan . Cara jalan aku seperti lelaki badan berketak ketak atau lebih dalam bahasa sopannya sado , dan cara aku duduk tak seayu senah kat kampung , hati dan perasaan aku Alhamdulillah masih kekal ikut fitrah . Hi , aku gadis berumur 19 tahun. Maih menuntut di Politeknik Merlimau. Aku muslimah dan aku bukanlah penyangak. Insyaallah.

Credits
Templete and edit by : Nadirah Izzaty
Bullets from: Kari Pixel and Cici
Image hover by: Muazz Adli
Inspired by:
Header by: Luqman